Spa Info

DE STARSIDE KAST
Wij introduceren zijkant afdekkingen die vervaardigd zijn volgens het nieuwe ontwerp. De StarSide kast is vervaardigd van gelaagde, dikke latten met hout-effecten en vacuum gevormde kunststof ABS hoekstukken. De RGB LED-verlichting die in het hoekstuk is ingebouwd, werkt samen met de stemmingsverlichting aan de binnenkant van de spa.
Nooit meer schuren, in de olie zetten en rommelig onderhoud van een traditionele houten kast.
Onze spa kasten zijn gemaakt van een polymeer materiaal dat UV-bestendig is dat er net zo goed als echt hout uitziet, maar helemaal onderhoudsvrij is.
De hedendaagse kleuren passen zowel bij de inrichting als de tuin.

StarSide zijkant afdekkingen zijn beschikbaar voor:
StarLine™ modellen: Voyager - Discovery - Explorer
PeakLine™ modellen: Everest - Kilimanjaro - Elbrus 230
DE HORIZONTSIDE ™ KAST
De HorizontSide ™ kast is gemaakt van horizontaal gelegde, dikke latten met hout-effecten en verticale smalle kastplanken in de hoeken.

Nooit meer schuren, in de olie zetten en rommelig onderhoud van een traditionele houten kast.
Onze spa kasten zijn gemaakt van een polymeer materiaal dat UV-bestendig is dat er net zo goed als echt hout uitziet, maar helemaal onderhoudsvrij is.
De hedendaagse kleuren passen zowel bij de inrichting als de tuin.

HorizontSide ™ zijkant afdekkingen zijn beschikbaar voor:
PeakLine™ - Elbrus
CityLine™ - Malaga - Palermo - Zonza - Manhattan
SPA KUIPKLEUREN
Voor al onze spas hebben we vier schitterende en eigentijdse tinten geselecteerd, uitstekend te combineren bij de geleverde omkasting en sferen voor binnen en buiten.
Lucite ® met Microban ® : Lucite introduceerde als eerste Microban ® antibacteriële bescherming in de acrylplaat van de spakuip. Lucite met Microban is veilig en efficiënt en het beperkt bacteriële groei. Microban maakt deel uit van de moleculaire samenstelling van het oppervlak, waardoor de werking niet beperkt wordt door de algehele levensduur van het bad.

WEERBESTENDIGE OMKASTING VAN COMPOSIET
Onze omkastingen zijn vervaardigd uit meervoudig geïsoleerde hout/polymeer composiet, weerbestendig, onderhoudsvrij en uitstekend geïsoleerd.
Er is veel aandacht besteed aan de kwaliteit en vormgeving van de omkastingen van onze spas. We bieden u een gevarieerde keuze aan prachtige omkastingen die volledig zijn afgestemd op onze kuipkleuren. Voor de afwerking is gekozen voor duurzaam materiaal, gemakkelijk te reinigen en praktisch onderhoudsvrij. De omkastingen behouden hun glans voor jaren.

POLI-MAX™ REINFORCEMENT
Onze spashell is een technologische triomf. We hebben een volledig eco-neutraal acryl/abs/polymeer laminaatsysteem ontwikkeld dat resulteert in een sterker, lichter, stabieler, milieuvriendelijk en uiteindelijk biologisch afbreekbaar product.
Het werkt zelf isolerend voor zowel warmte als geluid, wat de operationele kosten aanzienlijk verlaagt, evenals dat het onze spa’s zowat de stilste en veiligste maak die uw familie kan kopen.

Enkele voordelen van de POLI-MAX™ versterkte spashell:
- Zeer effectieve geluidsisolatie, zowat de stilste spa die beschikbaar is – Neem een spa wanneer je wil, je buren horen het toch niet!
- Hoge warmte-isolatie – wat een langere duur tussen verwarmingsintervals betekent – en dus lagere energiekosten!
- Ecologisch, milieuvriendelijk product dat gemakkelijk afbreekbaar is (in tegenstelling tot glasvezel geeft het geen gevaarlijke stoffen zoals sterol af). Daarom is het niet geklasseerd als gevaarlijk en voldoet het aan alle relevante EU-standaarden.

niet afgeven gevaarlijke styrol gas). Het is dus niet klassen als gevaarlijk en voldoet aan alle relevante EU-normen
POLYFOAM ISOLATIE
Effectieve isolatie is uiterst belangrijk voor hot tubs om lopende kosten tot een minimum te beperken.
De driedubbele "Reflective Thermal Barrier” (RTB) isolatie van WELLIS Spas wint thermische warmte uit apparatuur van de spa en verzamelt alle restwarmte om deze terug te pompen naar de verwarmelementen en de romp, terwijl het koude lucht buitenhoudt.

We hebben zelfs ons RTB-systeem ingebouwd in onze Thermal Spa covers, die verder ook een speciale, reflectieve coating hebben om stijgende warmte terug te kaatsen in het water.
Dit geïntegreerd energiemanagementsysteem betekent dat WELLIS Spas bijzonder economisch tewerk gaan.

Heel wat producenten van spa’s gebruiken nog steeds spuitschuim als isolatie, terwijl anderen zelfs de apparatuur onder de trapjes buiten de spa verbergen. Beide methodes zijn een stuk inefficiënter als het neerkomt op isolatie en ouderwets. Ze staan garant voor hoge kosten en beschadigen het milieu.

VOORDELEN:
- Erg duurzaam
- Constante Lambda-waarde
- Veilig – Non-toxisch – Non-allergisch
- Geen condensatie – Geen bacteriën
- Rein, geurloos materiaal – Geen reuk
- Flexibel & licht materiaal
- Bespaart grondstoffen
- Zeer effectieve isolerende eigenschappen
- CFK-vrij!

SCANDINAVIAN ISOLATIE
Voor extreme klimaten bieden we als optie onze ’Scandinavian’ isolatie aan. De isolatiewaarde hiervan ligt een stuk hoger, met drie lagen Polyfoam en bijkomende isolatie onder de bodemplaat en rand. Enkel aangeraden voor sub zero temperaturen (vriestemperaturen) en niet voor mildere klimaten.

1. Polyurethaan spa randisolatie
2. 3,5 cm dikke polyfoam isolatielaag tussen het kabinet en de bodemplaat
3. 3,5 cm dikke polyfaomlaag in kabinet

VERSTERKTE GEGOTEN POLYMEER (ABS) BODEMPLAAT
De versterkte en uit één stuk gevormde bodemplaat is de basis waarop onze spas zijn gebouwd. De bodemsectie is volledig geïntegreerd in de constructie van de spa waardoor vocht en insecten geen kans krijgen binnen te dringen. Door de opstaande onderkanten kan de spa zelfs probleemloos in centimeters hoog water staan.
Het betreft hier een drievoudige reflecterende thermische barrière (RTB) isolatie voor een optimaal warmtebehoud. De Wellis spas beschikken over een sterke constructie, zijn eenvoudig te transporteren en te hanteren, zelfs op de zijkanten. In de bodemsectie zijn tevens uitsparingen aangebracht ten behoeve van steekwagens en/of heftrucklepels.
SPAFRAME OPGEBOUWD UIT COMPOSIET WPC
Een onverwoestbaar spaframe vervaardigd uit een speciaal composiet van hardhout en kunststof zorgt voor een uitzonderlijke stabiliteit en een lange levensduur van uw spaconstructie. Indringend vocht maakt hier geen enkele kans.
HEATED / SILENT HEATED AIR BUBBLER PUMP
Our exclusive warm air bubbler system is fitted as standard to all our bubbler equipped spas.\r\nThe warmed air combined with a sparkle effect gently caresses and oxygenates your skin. Much more comfortable than the more common cold air systems, our heated air reduces heat loss from the water.

Our exclusive German built Silent™ warm air bubbler system is extremely quiet at less than 60 db.
LAING CIRCULATIEPOMP
In het assortiment van zeer geselecteerde merkproducenten van Wellis is de uiterst energiebesparende Laing circulatiepomp toegevoegd voor de watercirculatie ten behoeve van reiniging en desinfectie van haar spas. Het extreem lage energieverbruik is ook bijna volledig geluidloos. Laingpompen zijn van bijzonder goede kwaliteit en hebben een zeer laag elektrisch verbruik. De pompen zijn voorzien van een balrotor compleet met een magnetische koppeling.
WARME LUCHT BLOWER
Warme lucht geeft een bijzonder aangenaam massage effect op de huid in tegenstelling tot een koude luchtaanvoer. Bovendien behoren afkoelingsverschijnselen van het spawater tot het verleden.
WATERFILTRATIE – OZONGENERATOR
Speciale aandacht is besteed aan de implementatie van het Wellis “cristal-clear” waterzuiveringssysteem dat veilig, gezond, helderschoon en zuiver spawater garandeert.
Wellis introduceert een meervoudig zuiverings- en filtratiesysteem.
Terwijl u ontspant, worden lichaamsoliën en andere onzuiverheden uit het water gefilterd: diverse keren per dag wordt het gehele spabad water volledig gezuiverd. Door het handige onderhoudssysteem kunnen de filters eenvoudig worden uitgenomen, gereinigd en/of vervangen.

Desinfectie met ozon:
Ozon (O3) is een natuurlijk gas uit de omgevingslucht. Onze Wellzone® technologie injecteert ozon in het leidingsysteem waar het wordt gemengd met het circulerende spawater.
Hierbij worden bacteriën, virussen en andere verontreinigingen geneutraliseerd. Voordelen:
• Vermindert aanmerkelijk het gebruik van chemische zuivering met 60 – 90%
• Het enige bijproduct is zuurstof (O2)
• Hoge effectieve zuivering, doodt tot ca. 90% gevaarlijke bacteriën en virussen
• Verwijdert oliën, lotions en andere onzuiverheden met kristalhelder water als resultaat\r\n• 100% natuurlijk en volledig afbreekbaar
SANERING MET OZON
Ozon is een natuurlijk gas in de atmosfeer en bestaat gewoon uit 3 zuurstofatomen. Onze ozongenerator injecteert ozon in het sanitair systeem waar het vooraf gemengd wordt met het circulerende water. Dit neutraliseert bacteriën, virussen en andere verontreinigingen.
De ozon wordt vervolgens snel afgebroken in normaal zuurstof.

VOORDELEN:
- Vermindert de nood aan bijtende chemische ontsmettingsmiddelen met 60-90%
- Enig bijproduct is zuurstof
- Zeer effectief ontsmettingsmiddel - doodt tot 99% van de gevaarlijke ziektekiemen, bacteriën en virussen
- Verwijdert oliën, lotions en andere verontreinigingen, wat zorgt voor kristalhelder water.
- 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar

WELLIS UV-C WATERBEHANDELINGSSYSTEEM
In nauwe samenwerking met Philips introduceert Wellis UV-C. In de Wellis UV-C wordt een UV-C straling gegenereerd van 253,7 nm golflengte door een speciale Philips UV lamp, welke zorgt voor een dodende werking op bacteriën. Dit systeem is uitermate geschikt voor watertemperaturen tot 40 graden Celsius.
Wellis UV-C zorgt op efficiënte en milieuvriendelijke wijze voor schoon, fris en helder spawater. Het spawater wordt door de Laing circulatiepomp door de Wellis UV-C gevoerd. De UV-C straling breekt de DNA structuur van de bacteriën en virussen en andere primitieve organismen en neutraliseert deze. Het waterbehandelingssysteem is hypo-allergisch en desinfecteert uw spawater op efficiënte en veilige wijze, maar behoudt een uitstekende waterkwaliteit.
Dit systeem is al vele jaren succesvol in gebruik voor het ontsmetten van openbare zwembaden en nu ook beschikbaar voor gebruik in de Wellis spas. Kristalhelder, natuurlijk kwaliteitswater voor u en uw familie, terwijl het verbruik aan ontsmettingsmiddelen drastisch is verminderd!
INCLEAR - AUTOMATIC WATER TREATMENT SYSTEM
Het Inclear systeem is een geautomatiseerd zoutwater behandelingssysteem, uniek in zijn soort en speciaal voor uw Wellis spa in te passen.
Het Inclear systeem biedt een intelligente, eenvoudige en economische oplossing voor de waterbehandeling van uw spa en zorgt voor kristalhelder en aangenaam veilig en fris ruikend spawater gedurende het hele jaar door. Verversing van het spabad behoeft dus maar één keer in het jaar.

Er is niets weldadiger dan de unieke er-varing van een exclusieve Wellis spa. Onze spas bieden een optimale combinatie van technologie en onthaasting en voldoen aan de allerhoogst gestelde eisen en verwachtingen, zeker in combinatie met het Inclear zoutwatersysteem. Inclear genereert een constante aanvoer van natuurlijke Bromine-ionen uit een éénjaar-lijkse toevoeging van Sodium Bromide, vergelijkbaar met zeezout. Het resultaat heeft een verzachtende werking op de huid en een enigszins zilte smaak. Ideaal voor hen die chloor niet verdragen, biedt het Inclear systeem de ideale oplossing. Slechts één maal Sodium Bromide per jaar toevoegen en Inclear zorgt voor de rest. Het ontsmettingsmiddel raakt nooit op, omdat het continu wordt geregenereerd. Inclear kan probleemloos op alle Wellis spas worden geïinstalleerd.
AUTOMATISCHE DOSERINGSSYSTEMEN
WELLIS REDOX en WELLIS FREE CHLORINE
Niets is meer relaxerend dan de rustgevende omgeving van een WELLIS spa. Vooral als deze is uitgerust met de meest geavanceerde, automatische spa waterzuiveringssystemen.

De WELLIS REDOX en WELLIS FREE CHLORINE doseringssystemen bieden een slimme, eenvoudige en economische oplossing die het water in uw spa veilig, kristalhelder en ongelofelijk aangenaam houden gedurende het hele jaar. Het systeem meet direct en regelt de pH-waarde en het niveau van chloor door de Redox-sonde.
We kunnen WELLIS REDOX installeren in geselecteerde modellen voor thuisgebruik en WELLIS FREE CHLORINE voor openbaar gebruik.

ERGONOMISCHE ZIT- EN LIGPLAATSEN
Onze spas zijn niet alleen ontworpen voor hun mooie vormgeving, maar vooral ook om de hoge kwaliteitsnormen van hydromassage die wij ons ten doel stellen. Het is onze overtuiging de beste hydromassage te kunnen realiseren. Onze nauwe samenwerking met ergonomiespecialisten en -therapeuten resulteert in een optimaal zit- en ligcomfort. Zij zorgen ervoor dat elke zitplaats van onze spas een eigen specifieke en unieke functie heeft. Wellis maakt furore door haar baanbrekende ontwerpen en toegepaste filosofie rondom de hydrojets. Jets zijn meervoudig te positioneren en in te stellen, waterstromen zijn instelbaar en te mengen met lucht voor een diepe ontspanning en weldadig effect. De samenstelling van de jets is ontworpen voor specifieke spiergroepen.
Een Wellis spa, uitzonderlijk comfortabel en oogstrelend mooi!

WELLIS JETS
Al onze Tornado jets zijn geoptimaliseerd voor een bijzondere positie op het lichaam en de spiergroepen waarvoor ze gemaakt zijn.
We gebruiken 3 verschillende maten van hydromassage therapiejets met verschillende soorten configuraties. Dit zorgt voor een gevarieerde massage-ervaring, die varieert van licht en snelle pulsen naar diepe, tragere.
Alle jets kunnen individueel aangepast worden, en sommige kunnen zelfs gewijzigd worden naar snelheid en de zone op het lichaam die ze behandelen.
Daarnaast voorziet onze MagmaJet™ voldoende vermogen om op te drijven, terwijl onze andere heated air jets zacht en verjongend werken.

MAGMAJET™
De kracht van de WELLIS MagmaJET™ kan aangepast worden van een relaxerende, reflexologische massage voor vermoeide personen naar een vulkanische eruptie van water, waarop een volwassene kan liggen en gewichtloos kan drijven.
VARIO PODS
Een gloednieuwe technologie van WELLIS die fysische massage brengt naar jouw spa. Beeld je de vingers van je eigen massagetherapeut in, drukkend op je rug. Erg gelijkaardig met het effect van een massagestoel, aangezien deze pods geen waterjets zijn maar bewegende massapods die een fysische shiatsu-achtige massage voorzien die doordringt naar de diepere weefsels van je rug.
Verschillende massageprogramma’s en intensiteiten kunnen eenvoudig geselecteerd worden via een touchscreen en gecontroleerd worden via hydrojets.

PULSAR™ MASSAGESYSTEEM
9 massageprogramma’s in 1 massageplaats!
Het Pulsar™ massagesysteem bestaat uit een extra besturingssysteem dat per schakeling 4 massagejets selecteert uit alle jets per plaats.
De blauw omcirkelde massageposities van de getoonde spas zijn voorzien van deze ultieme massagebeleving. Met een speciaal controlepaneel dat zich aan de bovenzijde van de massageplaats bevindt, kan het programma worden geselecteerd. Er kan worden gekozen uit 9 massageprogramma’s en drie frequenties.
MICROSILK® - ZUURSTOFTHERAPIE™
NATUURLIJKE REINIGING, EXFOLIATIE EN HYDRATEREND DOOR ZUURSTOFRIJKE MICROBELLEN.
WELLIS MicroSilk® ZUURSTOFTHERAPIE™ voorziet het water van extra zuurstof (tot 70% meer dan normaal) met mircrobubbels die ongeveer 50 microns in diameter bedragen. Omdat deze zodanig klein zijn kunnen ze de poriën in de huid penetreren, onzuiverheden verwijderen, de huid foliëren en de hydratie van droge huid verbeteren.

CONSISTENTE WARMTE EN VERBETERDE CIRCULATIE VIA EEN VERSTERKT SAUNA-EFFECT
Kleine MicroSilk® bubbeltjes blijven hangen en storten daarna in het water, waardoor ze de warmte in het water houden en rond het lichaam, in plaats van naar boven te stijgen en de warmte vrij te laten in de atmosfeer. Dit voorziet de bader van consistente warmte rond het lichaam en versterkt het sauna-effect, wat de vochtopname stimuleert, circulatie verbetert en de poriën opent om toxines vrij te geven. Verder verhoogt dit ook de cardiovasculaire activiteit.

DIEPERE RELAXATIE EN VERHOOGDE SEROTINENIVEAU’S DOOR INHALATIE VAN NEGATIEF GELADEN IONEN.
De oplossing van microbubbels in spa’s die voorzien zijn van WELLIS MicroSilk® zorgt ervoor dat anionen worden vrijgegeven aan de oppervlakte van het water. Wanneer anionen vrijgeven worden in concentraties boven 50.000 ionen/cc, komen therapeutische effecten voor die het niveau aan serotine verhogen. De anionen aan de oppervlakte worden vrijgegeven aan concentraties groter dan 80.000 ionen/cc, wat zorgt voor andere therapeutische effecten zoals het neutraliseren van vrije radicalen en het verbeteren van het algemene humeur, rust en diepere slaap.

De voordelen van ZUURSTOFTHERAPIE™
- VOORZIET ZUURSTOF VOOR EEN BETER METABOLISME VAN DE HUID
- VERWIJDERT VERONTREINIGINGEN DOOR DIEP IN DE PORIEËN TE PENETREREN
- VERHOOGDE HYDRATIE VAN DROGE HUID
- STIMULATIE GROEI VAN HUIDCELLEN
- VERMINDERDE LITTEKENVORMING EN HUIDKWAALTJES
- ELIMINEERT ECZEMASYMPTOMEN
- VERZACHT RIMPELS EN KRAAIENPOOTJES

Kan worden geselecteerd voor de volgende modellen *:
- Acapulco Luxury
- Acapulco Deep-in
- Kilimanjaro Premium
- Kilimanjaro Deluxe

ZUURSTOFTHERAPIE™ wordt ondersteund door MicroSilk®
MicroSilk® en het MicroSilk logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Jason International, Inc.

COMPUTERBESTURING
Wellis gebruikt de meest recente door BALBOA ontwikkelde bedieningspanelen, bedienbaar door een lichte aanraking. Het ‘EASY TOUCH II’ bedieningspaneel is eenvoudig in gebruik en geeft u een snelle indicatie van alle relevante spafuncties zoals temperatuur, pompen, verlichting enz. De toegepaste BALBOA controller is zelfdiagnoserend, dat wil zeggen dat de software ontworpen is voor diagnose en monitoring van de elektronica. Eventuele calamiteiten worden uitgelezen middels een diagnose- en foutmelding.
NIEUWE WIFI applicaties: Afstandsbediening is mogelijk met de Smart Phone, iPhone®, iPod touch® of iPad®. Relax en ervaar deze nieuwe BALBOA spa applicatie exclusief bij Wellis. Altijd en overal bedieningsgemak van uw spa: met één druk op de knop stelt u uw gewenste spafuncties in zoals temperatuur, sfeerverlichting, massagepompen en de standaard, economische en/of slaapstand.SMARTPHONE-APPLICATIE
CONTROLEER UW SPA VANUIT UW VAKANTIEWONING OF GEWOON ON THE GO! DE NIEUWE SMARTPHONEAPPLICATIE WERKT ZOWEL OP IPHONES ALS SMARTPHONES MET ANDROID.

Deze smartphone-applicatie vormt een gloednieuwe ontwikkeling voor onze massage spa’s. Onmiddellijke toegang op afstand. U krijgt toegang tot het besturingssysteem van uw WELLIS spa op ieder moment, waar en wanneer u maar wil. U kan de temperatuur en circulatie regelen, en zelfs de huidige staat van uw spa nagaan.

AROMATHERAPIE
Aromatherapie is een alternatieve geneeswijze gebaseerd op het gebruik van etherische olie en andere natuurlijke geurextracten. Aromatherapie staat voor behandeling met geuren en vluchtige oliën en wordt gebruikt om lichaam en geest te verwennen. Met deze ampullen kunt u genieten van een heerlijke geur in uw Wellis spa. De toevoeging van uw favoriete geur en de hydratherapeutische beleving zorgen samen voor een compleet gevoel van welzijn. Het ultieme vakantiegevoel. U verdient het!
AROMATISCHE GEUREN
• CITRUS SORBET
• SANDELHOUT
• ZOMERBOOMGAARD
SFEERLICHT
Kleuren hebben een belangrijke en positieve impact op ons fysieke welzijn.
Uit recent wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat chromotherapie of kleurentherapie een remedie is die kleuren en licht gebruikt om de energiebalans van lichaam en geest te herstellen en klachten te verhelpen. Behalve dat chromotherapie heilzaam werkt op lichaam en geest, brengen de kleuren ook sfeer in uw spa. Dat het natuurlijke kleurenspectrum een gunstig effect heeft op ons welzijn was zelfs al bij de oude Egyptenaren een bekend fenomeen. Iedere kleur heeft een andere uitwerking op uw gemoedstoestand. Onze spas bieden u een exclusieve kleurentherapie gebaseerd op vier verschillende kleuren: groen, geel, blauw en rood.
De intensiteit van de kleuren kunnen worden ingesteld voor het gewenste effect en de gewenste sfeer.

EXCLUSIEVE KLEURENTHERAPIE SFEERVERLICHTING
Deze exclusieve en optioneel verkrijgbare Wellis kleuren lintverlichting bevat afhankelijk van het gekozen model tussen de 12 en 20 LEDs.
AQUASOUL™ SOUND SYSTEEM
AQUASOUL ™ 4.1
- 4-kanaals versterker met een Bluetooth-ontvanger
- Waterdichte controller binnen de spa
- Subwoofer (120 W)
- 2 pop-up luidsprekers (50 W per stuk)
- 2 luidsprekers aan de rand (35 W per stuk)

AQUASOUL ™ 2.1
- 4-kanaals versterker met een Bluetooth-ontvanger
- Waterdichte controller binnen de spa
- Subwoofer (120 W)
- 2 luidsprekers aan de oppervlakte (35 W per stuk)

AQUASOUL ™ 2.1 POP-UP
- 4-kanaals versterker met een Bluetooth-ontvanger
- Waterdichte controller binnen de spa-kast
- Subwoofer (120 W)
- 2 pop-up luidsprekers (50 W per stuk)

SPA AFDEKKING
Een goede kwaliteit is essentieel voor een spa afdekking (cover). Een goed afsluitende spacover bespaart substantieel energie en houdt uw spa perfect op temperatuur.
Onze covers zijn in de kleuren bruin en grijs leverbaar en passen naadloos bij uw Wellis spa. De spacovers zijn opklapbaar en voorzien van afschot, waardoor er geen water op blijft staan.
Xtreme™ (extra isolerende) spa winterafdekking:
De Xtreme™ spa winterafdekking voegt meer isolatiewaarde toe aan de spa in omstandigheden van extreme sneeuw en koude.
Spa winterafdekkingen bevatten ongeveer 5 cm extra isolatie boven de standaard spa afdekkingen.
COVERLIFTER
Voor een langer en probleemloos gebruik van uw spacover zijn coverlifter leverbaar. Ideaal indien u alleen gebruik maakt van uw spa. Een coverlifter draagt ook bij tot het beschermen tegen eventuele schade.
THERMAL COVER CADDY
Til het frame simpelweg omhoog, schuif er de thermische cover in en laat de frame-armen opnieuw zakken. Zo kan je je cover eenvoudig verwijderen en veilig opbergen.
Eenvoudig klaar te krijgen.

WELLIS SPA BESCHERMHOES
De geïsoleerde spa beschermhoes biedt een uitstekende bescherming tijdens transport. Veelal wordt de hoes aangeschaft als bescherming tegen strenge winters en/of vakantieperioden. De spahoes beschermt de spa en spacover.